dijous, 19 de desembre del 2013

Editem vídeos amb el Youtube!


Fins fa uns anys, quan es pujava un vídeo a Yotube no es podia retocar. O l'havies d'editar abans de pujar-lo a la plataforma virtual o bé no el podies modificar més. Actualment, des de fa un parell d'anys, Youtube compte amb un editor de vídeos online. 

Youtube és una pàgina web en la qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos amb la resta del món. Va ser creat per tres extreballadors de Paypal el febrer de 2005 i va ser adquirit per Google Inc. l'octubre de 2006. És molt popular gràcies a la possibilitat que ofereix d'emmagatzemar vídeos personals de manera pràctica i senzilla. Allotja una gran varietat, com ara pel·lícules, programes de televisió, vídeos musicals i videoblocs. Encara que Youtube té prohibit pujar vídeos amb drets d'autor, existeix una gran quantitat d'aquest material. 
Un gran aventatge amb el que compte Youtube és la inserció en qualsevol xarxa social o blocs personals a través de la incrustació del codi HTML. 




Per a començar a editar només es requereix tenir un compte d'usuari en aquesta plataforma virtual i podràs accedir a l'edició dels teus vídeos.

Per a editar...
Si ja has accedit al teu compte, ara t'has de dirigir al botó que posa 'Penja un vídeo' i t'apareixeran diferents opcions (es mostren a la imatge). Tot seguit, i clicant sobre les tisores grogues, podràs començar a editar el teu vídeo.



Però, com tot en aquesta vida, té unes limitacions. Potser el major obstacle que té és la durada. No pot superar els quinze minuts ni pot ser major de 20GB. Una altra barrera és la música, degut a que només pots usar la que surt per defecte, ja que no se't permet utilitzar música que consti de Copyright. Així i tot, es poden fer moltes variacions i es poden arribar a crear vídeos molt interessants. 

Com a conclusió, i a mode d'ampliació, us deixo el vídeo que he creat mitjançant el Youtube.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada